Musikhjälpen!

Vilet galet men kul upptåg! Man har önskat ett par låtar och fått höra några favoriter ändå! Syftet är suveränt och Eliasson var gäst berättade väldigt intressanta saker som man kanske inte tänker på. Som Kinas del i diverse flyktingtvång. Men kolla själva, intressant och nödvändig kunskap!

Kitty, Ehsan och Henrik har gjort ett hästjobb hittills, som inte bara är instängda utan också enbart äter flytande föda. Om det är den flytande föda jag ser framför mig (orange sörja) så är det otroligt om många luktagottprodukter inte har använts på closetten... *hrm* :D

Det har ju hänt grejer med, som jordbävningen Henrik var med om, och man fick se hur en kula i julgranen studsade när marken rörde sig under dem. Kitty blev ju tatuerad med, en äkta My Little Pony om jag inte såg fel. Awsome.

Starkt jobbat Musikhjälpen!
ÖNSKA LÅTAR!

Skicka SMS eller MMS 72955

Önska en låt genom att skicka ett SMS eller MMS där du skriver vilken låt som du önskar. Efter låten skriver du ja om vi får ringa upp dig i sändning.  MMS-bilder som du skickar kan vi visa på webben och i TV. Glöm inte att skriva vad bilden föreställer.

Exempel: artist låt ja.
Varje SMS/MMS kostar 50 kr (+ ev. trafikavgifter).


http://www.sr.se/Diverse/AppData/isidor/images/News_images/88/474631_760_90.jpg

Kommentarer

Skiv vad du tycker här:

Namn:
Minns mig till nästa gång?

E-post:


Hemsida:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0